Att köpa en billig snussats genom nätet

Rokakrokagoka.se har en hemsida på nätet där man kan köpa sin egen snussats. De rekommenderar Prillan Snussats som gör att du får ungefär 60 dosor med snus till en kostnad under 5 kronor per dosa. Denna snussats är därför ett mycket ekonomiskt alternativ som räcker under en längre tid. Snussatsen ligger på 1 kg och består av råtobak som du sedan kan smaksätta med snuskryddor ifrån samma hemsida.

Att tillverka eget snus
Till att börja med blandar man ihop snussatsen enligt vad som beskrivs i bruksanvisningen. Därefter placerar man snuset i ugnen i en eldfast form och låter detta vara inne under den angivna tiden. Man tillsätter därefter de kvarvarande ingredienserna och gör en ny ugnsgräddning. Vidare tillsätts de snuskryddor som man vill ska ge snuset dess karaktär. Man förvarar sedan det färdiga snuset i kylen under några dagar, vilket gör att snuset får sin fulla arom av kryddorna, varefter det kan användas.

Fördelarna med Prillans Snussats
Framförallt slås man av det mycket häpnadsväckande låga priset. Den bruksanvisning som följer med är mycket enkel att följa, varför det inge krävs några som helst förkunskaper för att kunna tillverka snuset. Allt man behöver tillgång till är en ugn och ett kylskåp. Har man möjlighet är det bra att tillverka en större mängd samtidigt då snuset håller sig färskt i kylskåpet.

Man kan självfallet utesluta kryddningen och då få den klassiska smaken av innehållet som är råtobak. Alla övriga tillbehör som behövs för tillagningen följer med när man köper snussatsen.