Brommas bilservice

Detta är ett företag som är helt fristående med en auktoriserad serviceanläggning för fyra bilmärken, nämligen Honda, Subaru, Meca och Hyundai. Företaget Bromma bil & motor AB är en bilservice Bromma med över 40 år erfarenhet av bilservice och erbjuder en service i världsklass.

Min bil i Stockholm förvärvade Bromma bil & motor AB (dotterbolag till min bil) den första april 2014. Därav finns Min bil på fyra olika ställen i Sverige nämligen i Bandhagen, Vallentuna, Sollentuna och Haninge. Företaget ägs och drivs av Mickael Persson och har varit verksam inom bilservice sedan mars 2006.

Olika tjänster som erbjuds

Det finns idag teknisk kompetens samt verktyg för att kunna utföra reparationerna och service på bästa möjliga sätt på de 4 bilmärkena Honda, Subaru, Meca och Hyundai.

Det erbjuds allt inom AC-service, glasmästeri, hjulinställning och däckverkstad och även original reservdelar samt tillbehör som kan köpas till bilen. När det kommer till plåtskador samarbetar företaget med Bromma bilskador AB, som ligger i samma fastighet där bilservicen befinner sig. Bromma bilskador AB är underauktoriserade och har avtal med en rad olika försäkringsbolag.

Kontakuppgifter

Kontaktuppgifter till företaget

  • Telefonnummer där bilservice i Bromma kan nås på är: 08-684 044 50.
  • Företagets servicerådgivare kan e-postas och mailadressen till dem är:

info@brommabil-motor.se.

  • Firmans reservdelar kan e-postas och mailadressen till dem är: reservdelar@brommabil-motor.se
  • Besöksadressen till Bromma bil och motor AB är Missionsvägen 60, 167 33 Bromma
  • Besökstiderna som gäller är måndag-torsdag (7.15-17.00), fredagar (7.15-15.00). Lördagar och söndagar är det stängt.