Renovera din kakelugn

Många drömmer om att ha en alldeles egen kakelugn i hemmet och lyckligtvis finns det en del lägenheter och hus med kakelugn. Att kunna kura ihop i soffan under en filt med en sprakande eld medan det regnar eller snöar ute är inte helt fel. Ugnar behöver dock precis som allt annat service och renovering kakelugn för att fungera. Inte bara är det mysigt utan det värmer gott och effektivt vilket kan påverka dina värmeutgifter positivt.

Lång garanti
För att din kakelugn ska fungera gäller det att ugnen är tät annars hjälper den inte till så mycket med värmen. Om du märker att din ugn inte fungerar som den ska kan det bero på att den behöver tätning och isolering. När du vänder dig till SVF Skorstensknuten får du inte bara professionell hjälp av renovering av kakelugn utan även installation om det behövs. Inte nog med bra service och lång erfarenhet, utan du som kund har en garanti som sträcker sig upp till 25 år.

Reducerat pris och minskade värmeutgifter
Elkostnader kan skena iväg en hel del under vinterhalvåret speciellt då det svenska vädret är oförutsägbart. Du minskar inte enbart utgifterna för värme med en kakelugn utan du kan även få renovering och service till ett reducerat pris.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *