Snussatser med mera hos RKG

Att handla in snussatser för att göra eget snus är det bara fler och fler som idag väljer att göra och det finns riktigt bra anledningar till att göra detta. Det kan handla om att man vill spara in pengar eller att man bara vill testa på att helt enkelt göra eget snus. Faktum är att det inte heller behöver vara tråkigt snus bara för att det genom snussatser i princip görs av sig självt – du kan själv lägga till allt från kryddor eller en massa annat och därefter få riktigt bra resultat som du själv vet kommer att smaka och luka riktigt bra. Vi rekommenderar starkt att du använder dig av snussatser istället för att köpa in råtobak och göra eget snus från grunden helt enkelt för att detta kommer att ta riktigt lång tid och är faktiskt inte alltid mödan värt heller för den delen, så försök istället att fokusera på just snussatserna.

Hur du går tillväga
När det kommer till att tillverka eget snus så blir det förstås lite skillnad beroende på om det är portionerat snus eller om det är löst snus du vill tillverka, men det är absolut ingenting som är krångligare än det andra. Skillnaden ligger stort i att i det ena så måste du tillsätta vatten och i det andra så låter du allting fermentera i en ugn tills det att det är klart!

För bara ett par hundralappar så kan du köpa in snussatser och därefter faktiskt få upp till femtio stycken dosor snus per sats och du behöver inte alls oroa dig över att det skulle vara någonting som är svårt att tillverka som sagt då allting i princip görs helt och hållet på egen hand. På nätet genom sidor såsom rkg så kommer du att hitta allting som du behöver inför att tillverka ditt helt egna snus!